Van nul naar zesendertig

banner2

Bloggen, nog nooit gedaan en amper een idee hoe je het doet. Toch start ik vanaf vandaag met mijn eigen blog zesendertig. Tijd om een gedachte in werkelijkheid te vertalen.

De naam van deze blog is niet zomaar zesendertig, het getal is een einddoel. Zesendertig stappen tot een 36mm sensor, ofwel mijn eerste full-frame camera. De camera kost 3600 euro en dat geld wil ik uitsluitend verdienen tijdens die 36 stappen. De teller staat momenteel op 0%, daar moet snel verandering in komen.

Elke opdracht die zich aanbiedt, neem ik met plezier aan. Als er zich geen opdrachten voordoen, dan ga ik zelf op zoek naar alternatieven. 36 pogingen, dus 36 kansen om te slagen.

schermafbeelding-2016-12-25-om-23-21-55

Er mogen dan wel veel voordelen zijn aan zo’n full-frame camera, de foto’s zullen er niet automatisch op verbeteren. Daarom moet deze blog ook een leerplatform worden, voor mezelf en voor iedereen die zin heeft om dit te lezen. Een leerplatform hoe je jezelf fotografisch kan verbeteren, maar ook op welke manieren je geld kan verdienen met fotografie.

2015
Van jongs af aan ben ik met fotografie bezig, op mijn portfolio vind je meer werk terug.

Heb jij een idee, een tip of een opdracht? Via het contactformulier ben ik bereikbaar, al is het maar om een goed boek te delen dat ik zeker moet lezen. Wat ik niet weet, kan ik altijd leren.

0% tot mijn doel,
Guillaume

Ps: Volg zeker ook de Facebookpagina of neem eens een kijkje op mijn 500px.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s