Poging 2: Samen rijk worden

Niet elke poging hoeft even uitdagend te zijn, poging twee is daar een goed voorbeeld van. Een poging die niet in teken staat van fotografie, maar wel één waar jij kan aan meehelpen.

Geld dat op mijn zichtrekening verschijnt, is meestal even snel weg. Om het verdiende geld dan ook niet zomaar uit te geven, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Die werd snel gevonden wanneer een bank mij 50 euro beloofde bij het openen van een nieuwe rekening. Na het doorlopen van enkele stappen zat mijn nieuwe bankkaart bij de post en werd het eerste geld overgezet.

Die 50 euro is een goed begin, maar te weinig om over een succes te spreken. Gelukkig kan je bij Hello Bank nog op een andere manier geld verdienen. Indien je iemand klant maakt, dan krijgen beide partijen 25 euro. De ideale manier om snel geld te verdienen! Momenteel maakte al één vriend de overstap.

Ook jij kan helpen, en dat via één van onderstaande mogelijkheden:

  1. Voel je de drang om een nieuwe zichtrekening te openen? Volg deze link en doneer 0,7% liefde aan zesendertig. (Sponsorcode: _e_hQC)
  2. Geen drang om een nieuwe rekening te openen? Elke gulle gift is meer dan welkom via het rekeningnummer BE54 0018 0643 1097
  3. Heb je een opdracht voor me, contacteer me dan snel via het contactformulier.

Het mag dan wel even stil geweest zijn, momenteel ben ik volop bezig met verschillende grote en kleine opdrachten. Hou daarom zeker de Facebookpagina en het Instagram-account in de gaten voor de nieuwste updates.

5,4% verder tot mijn doel,
Guillaume

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s