Poging 3: Doodongelukkig

Doodongelukkig. Een titel die niet verwijst naar mijn gevoelens omtrent het gebrek aan een full-frame camera, wel de naam van het theaterstuk dat ik voorzag van het nodige promomateriaal.

De briefing was simpel, voorzie een filmpje die het theaterstuk op Facebook promoot. Wat er in dat filmpje inhoudelijk moest komen, daar had ik niet veel over te zeggen. Wat ik wel kon kiezen, is hoe ik het in beeld ging brengen.

Het resultaat

Oorspronkelijk wouden ze enkel een video, maar omdat er nog tijd over was, heb ik voorgesteld om portretfoto’s erbij te nemen. Hierdoor beschikt de theatergroep Oxymoron over meer content die ze kunnen delen met hun volgers. Ook was er nog een onbruikbare scène die ik kon verwerken tot een kleine Instagramvideo.

portretten

Instagramvideo

De voorstelling op 25 april is ondertussen uitverkocht en de eerste voorstelling is voorbij. Wil je het theaterstuk toch zien, dan kan dat nog op 16 oktober in het Theater Tinnenpot te Gent.

TECHNISCH

Voor deze opdracht heb ik mijn videolens (Samyang 35mm T1.5) gebruikt in combinatie met twee ledlampen. Eén ledlamp frontaal om het gezicht te belichten en een kleinere ledlamp achteraan om het lichteffect te creëren. Het geluid is opgenomen met een klein microfoontje dat elke acteur op zich draagt.

WAT KON ER BETER?

Heb je het idee dat er iets beter kon? Ik hoor jullie tips graag in de reacties of via het contactformulier.

Een idee voor een nieuwe poging? Ook daarvoor kan je me contacteren via het contactformulier.

8% tot mijn doel,
Guillaume

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s